MAT <3

Gud vad jag älskar mat. Det finns inget bättre. Eller ja, det gör det väl men vafan. En god middag är liksom pricken över i.. jag skulle aldrig palla vara vegetarian. Älskar kött för mkt. Finns inget bättre än typ en filé black and white. Eller grillat, å beeeea å pomfritt typ. Å sallad! MUMS ! Just nu håller jag på å värmer Crisscuts i ugnen, till det ska jag göra lövbiff åså bea. Åt det igår med, men det blev ju lite kvar så :) Däremot tycker jag inte om å laga mat. :S Det får någon gärna komma å göra till mig då å då. ;) hihi.
Blev jobb bara 4 timmar idag, slutade redan 13.30. Sen har jag tagit det lugnt, var hemma en sväng sen cyklade jag hem till mor. Mötte upp Camilla å Stefan på vägen, dom var på väg för att köpa hårfärg till henne så då hakade jag med å köpte jag med, var ju tvungen att färga min utväxt. :P Så nu är jag hemma igen. Börjar 11.30 imorron, så jävla skönt. Sen går jag 9-16 både onsdag å torsdag, sen fredagen tog jag ledigt eftersom min käre syster tar studenten. :) Wee. Liten blir stor. ;) Hoppas dom får någorlunda väder iaf, på våran studentdag var det ju toppenfint å VARMT ! Annars i helgen, vad har ni för plans? Har inte en enda jag.. tror inte jag ska dricka nå iaf. Less på det där nu ett tag.. även less på mitt beteende på fyllan, hur jag blir. Måste verkligen tagga ner lite känner jag. :( Inte så jag blir otrevlig direkt, men kaosig blir jag. Äh, ni som behöver veta vet redan. Inget jag tänker skriva här iaf. Å nej, inget spec har hänt, men känner jag måste lugna ner mig lite. ;P Men det blir väl en vecka, sen äre ju midsommar. Då har jag min första dag på ängsbacken dagen efter, ska vara där kl 7. Typiskt. Så ser ut som det blir en rätt lugn midsommar då, men ah. Lika bra det kanske. ;)
Snart kommer Sarah iaf, vi ska kika på film. Ville ju se "Vi hade iaf tur med vädret igen", men skivan funkade inte för oss i fredags. :S Så var å frågade om en ny skiva igår, men då hade dom den inte inne. Så fick hyra en film gratis istället, å det blev Zack & Miri - Make a porno. Får hoppas den är bra. ;)
Jajaa, men nuu blir det mat ! <3
PEACE !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0