Mätt!

Slängde precis i mig en chorizokorv, makaroner, ett stekt ägg å ketchup :) Mums! Men mätt blev man. Nu ska jag ta mig en kort promenad i snön tror jag, till statoil å tillbaka. Ut å slänga soporna å ;)
Lönen blev inte den bästa som jag trodde, men iaf bättre än vad jag trodde. Men blir å ta det lugnt ändå :) Strumpbyxor, dricka å mascara ska inhandlas imon iaf, kläder får jag vänta lite med tror jag ;) Hade ju tänkt köpa nån snygg partyklänning/linnen att ha på lördag, skulle väl kunna göra det också, men tror det får vänta. Här gäller det å vara ekonomiska. :D
Idag blev det jobb på dagis iaf, var trevligt :) Imon blir jag förmodligen ledig. Inte mkt vikarier som behövs en sportlovsfredag.
Så imon blir det lugnt hela dagen, umgås med Sarah på kvällen :) Kika på film/tv hos mig å bara snacka. Kul! Saknar den underbara människan :) <3 Så går vi ju ut på lördag å, kulkul! :D
Iaf så såg jag att Laila Bagge å Niclas Wahlgren blivit ett par som det verkar? :D Grattis grattis! Trodde ju hela tiden att han hade det på g med sin danspartner i Lets dance, dom verkar så tighta. Men då var det Laila istället. Hon som nyss blivit singel också.. men det är ett snyggt par! :)
Nee, ska väl pallra mig iväg ut i snön då.
Ciao.


Kommentarer
Postat av: Sarah

Tack gumman:)Du är underbar du med! Älskar dig! <3

2009-02-26 @ 22:09:48
Postat av: Anonym

oh thanks =)))

2009-02-26 @ 22:22:29
URL: http://lindasmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0