Dååligt väder :/

Mhm, idag var det sämst väder ute igen. Kommer vara det imorron med, men på fredag skulle det skina upp som jag har hört. :) Blev jobb till 16.30 idag, bönade iväg med Fredriks bil till dagiset idag. :D Sköönt, man hinner ju så mkt mer med bilen. Man hinner hem mkt tidigare än om man ska stå å vänta på en seg buss, och man slipper gå upp lika tidigt på morronen. Sen ett plus är att man kan lyssna på HÖG musik. ;) Hade ju aldrig nån radio i min gamla bil. Blir bilen imon med, börjar 9.30 då också så då behöver jag inte åka förrän 9.15 ungefär. :D Wiiho. Lite sovmorron tackar jag inte nej till, jag är morgontrött! Så blir det jobb till ungefär 18.30 imorron, pengar pengar. :) Så går jag 9-16.30 på fredag. Sen efter det blir det en tripp till köpis och möta upp Sofia för en fika. :) träffas ju inte alls lika ofta nu mer som förr när jag jämt är i gävle, å hon i viken eller storvik. Så man får planera lite, nu är det inte bara att ringa och höra om man kan komma över. Bor typ grannar när hon bor i viken så. :P Så ev hakar hon med hit till Fredrik på fredag med, lira lite guitar hero skulle jag tro. ;D Å på lördag ska jag ha filmkväll med Sarah! :) Inte helt fel att få umgås med två av ens bästa vänner på en helg utan att festa å festa hela tiden. ;)
Bättre i ryggen idag iaf. Tack för det !
Så idag har jag ägnat mig åt att söka till högskolan också. Sökte förskollärareutbildningen. :) Känner mig lite mer motiverad att plugga nu när jag sökt och läst lite om utbildningen också. Men vi får se, får väl inte veta förrän juni om jag kommit in tror jag. Jag är ju egentligen ingen pluggarmänniska, men jag kan ju inte vikariera runt på dagis hur länge som helst heller, pga att man blir lasad efter ett tag. Innebär att man inte får jobba mer som timvikarie inom kommunen, man har ett visst antal dagar man får jobba. Vet inte ens hur många dagar jag har jobbat.. förut var det så att om man hade turen att råka jobba EN dag över antalet dagar man får jobba, så var kommunen tvungen att anställa personen. Men nu funkar det inte så längre som jag hört, utan dom har bättre koll på det där nu och vill bara ha förskollärare och inte barnskötare. Sen som det ser ut i arbetslivet nu så är det ingen idé att gå och hoppas på nåt heller.. Jag kom ju in på utbildningen förut, men kände att jag inte hade någon lust att plugga. Kan vara många som sökt nu med, eftersom det är som det är med allt. Kanske man inte har lika stor chans å komma in som förr. Men vi får se. Vet att jag vill jobba med barn iaf. :) Matbutik skulle jag också kunna tänka mig att börja i igen, trivdes riktigt bra på willys förut! Men det är väl bara att söka om det skulle dyka upp nåt. Barnmorska skulle jag också tänka mig att bli, men finns ingen utbildning i gävle för den, å har ingen lust att flytta. :P Som jag sa om att jag inte är nån pluggarmänniska, så menar jag att ånga tycker ju om att plugga och är jätteintresserad av det.. Skulle säkert vara jättekul att jobba som kurator, också nåt jag skulle kunna tänka mig. Men att plugga till det i några år? Vet inte ens hur många.. lika psykolog, är väl 5-6 år minst för det?
Jadu, mkt tankar som snurrar. :P Trött är jag idag med, ville bara ligga kvar i sängen imorse.. Fredrik var lite söt imorse när vi vaknade, så sa han att han hade drömt en mardröm och mått skitdåligt i drömmen. Då hade han drömt att han vaknat upp bredvid en annan tjej, å varit otrogen eller nåt liknande.. ingen rolig dröm, men lite söt när han sa att han drömt en mardröm. Då var inte direkt en otrohet det först jag tänkt att han drömt. ;) Sötnosen <3
Men nu kika efterlyst, fråga olle och sen sova skulle jag tro. :)
Bilden är från i lördags, på väg till Sandviken i Fredriks bil.
Sen du som kommenterade om korven och brödet, klart man tar korven före brödet!!!!!! Eller var det tvärtom? ;D Sen är jag inte hundra på vem du är, men jag är 99. :D höhö.
Godnatt sverige!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska du inte flytta till uppsala då ;)? Hihi.. Kul att Fredrik fått lärlingsjobbet!! Skicka ett grattis från mig och henka :)!

förresten... brödet innan korven =P..

2009-04-15 @ 22:02:56
URL: http://sannawelen.blogg.se/
Postat av: 99%säkerva?

MEN!



För att inte hålla på att krångla så gör man på detta viset:



Lägg korven och brödet bredvid varandra. Sedan tar man BÅDA samtidigt. Enkelt va? ^^

2009-04-15 @ 22:07:54
Postat av: Anonym

O du funderar på barnmorska så måste du först gå sjuksköterskelinjen i 3 år. sedan jobba i ett år. Den finns i Gävle, sen kan du plugga på distans, i 1.5 år bara ;D den duuu.

2009-04-16 @ 14:23:06
URL: http://lindasmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0