7 månader

Hey hopp.
Lördagkväll var det ja! Kikade lite på en film på fyran, med sockersöta Scarlett Johansson, men den var väl ingen sådär superhöjdare.. Visste inte om jag skulle fortsätta kolla eller ej, men så vaknade lilleman och ville ha närhet och tröst, då gick jag till honom istället för att natta honom klart, sen hamnade jag hääär ;) Han somnade före 19.30 ikväll efter vällingen slunkit i, sen har han vaknat två ggr och velat ha närhet.. han blir lite sådär när han somnar tidigt, igår kväll däremot somnade han vid 21 och då vaknade han inte förrän strax innan 2 på natten, å sen en gång till.. bara två gånger på hela natten, ibland kan det bli åtminstone 3-4 ggr. Får se hur denna natten blir.

Idag blev det en skön promenad med Camilla å Alexander, å sen en sväng till Ica för min del. Imorron är det söndag, återstår att se vad som händer den sega dagen.. jo, jag ska till ICA å köpa hårfärg, glömde köpa det idag. Utväxten behöver sig en omgång, verkligen på tiden ;p Så segt med svart hår på det viset, det är såå fult när det kommer fram ljusare utväxt, iallafall när det börjar synas bra :S Har ju typ ljusbrunt hår egentligen. Är man blond å har en mörkare utväxt som kommer fram så är ju det inte alls lika fult.. det som är segt med mörkt hår, man måste färga det ofta. Men ska nog färga det imorron kväll så jag har det gjort, sen tänker jag nog inte färga det mörkt alls mer. Funderar starkt på att byta hårfärg helt och hållet, lutar åt att det blir lite mer ljusbrun hårfärg med massa ljusa slingor i. Har ju haft så förut å vet att det passar också.. riktig blondin som jag var för lite mer än 1½ år sedan tänker jag inte bli igen iallafall :P Nej, så fort jag slutat amma blir det boka besök hos en frissa, lite klippning och färgning, tack. Det kan jag unna mig. Om någon har bra förslag på en frisör ni går hos som ni inte tycker är alltför dyra så säg till, jag brukar variera mina frisörer lite :P

Igår blev min gosplutt 7 månader dessutom, ojojoj.. <3 På de här bilderna var han dock bara ca 4 dagar, lilla lilla hjärtat. Jämför dessa bilder och bilderna lite längre ner på sidan, haha. Skaplig skillnad, ja. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0