sunday evening

Tjenixen! :)
Söndag kväll då, å helgen har flygit förbi fort. Det har varit en lugn och skön helg, har inte blivit så mycket gjort.. bara myst och busat med Alexander hela helgen. Igår hämtade mamma upp oss så for vi ner på stan en sväng där det var en liten marknad, tog en lott och vann ett gosdjur format som ett hjärta, som det stod "Kiss me" på, den fick ju Alexander såklart. :D Annars var det lugnt, idag har vi varit hos farmor och hälsat på, passade även på att intervjua henne om tekniken genom åren (en uppgift vi har fått från skolan att vi ska intervjua en person över 70 år).
Ja nu väntas det skola hela veckan lång.. ledig på fredag är jag, då ska jag nog ta med mig Alexander till Öppna förskolan. Var ju över två veckor sedan nu, och han har ju så roligt där. Så ska vi träffa Jullan och Bella någon dag med, det är ett måste för nu saknar nog de två skruttarna varandra tror jag. ;D

För övrigt har jag fått sjuuukt ont i tandköttet, tror jag har fått en ordentlig inflammation där! Måste ringa tandläkaren imorron.. ja för det behöver jag ju verkligen göra av med pengar på nu, när det blivit så mycket utgifter ändå! SUCK! Men kan inte gå och ha såhär ont heller :/

Vad kan jag skriva mer då? Det går i alla fall jättefort med Alexander, lillkillen blir såå stor.. han går ju sen snart två månader tillbaka, men det har jag ju skrivit förut. Han har blivit himla himla mammig för den delen också, jag kommer alltid i första hand och verkar vara den som duger till 100 %.. hihi. Men det blir ju lätt så när vi bor själva tillsammans. När jag är hemma hos mamma och pappa, så går jag upp på övervåningen och han är kvar nere, då ställer han sig vid grinden och grinar och ropar "mammaaa", hihi.. gobit! Det är lika här hemma med, visst kan han sitta och leka själv men han vill oftast att jag är i närheten. Går jag iväg så följer han gärna efter.

Nej nu ska jag snart sova så jag orkar upp imöra.
Tänkte bjuda på några bilder från Alex 1års-kalas men bilderna vill inte laddas upp när jag provar, så jag får prova igen en annan dag..

Godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0