helg igen

Hejsan!
Precis ätit pannkakor, ska strax ta tag i att börja städa lite, för imorron kväll kommer det någon och kikar på lägenheten. Nu har jag helg också, fantastiskt! Vad som händer återstår att se.. imorron blir det väl bara att hålla sig hemma då när det blir visning av lyan, ska dock iväg till gävle station å hämta Anna också. :) De ska få tillbaka bilen som jag fick låna av dem imorse, får ha den till imorron.. sov ju hos Nova å Hailey inatt, å skjutsade minstingarna till dagis imorse. Gick upp 6.15 så kommer somna gott ikväll.

Men tror ni inte att jag vaknade av sendrag inatt IGEN?! Andra natten på rad.. som tur var så var det inte alls lika starkt den här gången som dagen innan, hade ju inte varit roligt om jag blivit att väcka flickorna. Det är vanligt att få sendrag när man är gravid och speciellt längre fram i graviditeten, dessutom blir det smärtsammare då också. Så det är ju därför.. hoppas jag slipper det varje natt bara, jobbigt ju. :p Är iaf glad att det är det enda problemet jag har hittills med smärta.. har inte haft andra problem överhuvudtaget! :) Det sägs ju att om man väntar en tjej så mår man sämre under graviditeten än om man väntar en kille.. man mår mer illa, man har mer ont osv.. Jag har som sagt inte ont, och illamående var jag inte mycket alls. Lite grann såklart, men jag spydde väldigt sällan. Så den teorin kanske stämmer? Verkar ju stämma på mig iaf. :D
Vi var iaf på första föräldraträffen idag, jag å Viktor. :) Var intressant såklart, fick se en förlossningsfilm och lyssna lite om förlossningen.. Men man visste ju mycket redan, men lite extra info skadar ju inte! Ska dit om en vecka igen, då ska vi prata om smärtlindring samt tiden efter förlossningen.

Lovade ju bilderna från järvzoo, så här är några av dem. :) Alla bilder blev ju inte jättebra tyvärr.









Mysiga björnmamman med sina söta ungar :)



Tycker den där ugglan var skiitsöt å cool! ;D







Så fina :)

My bed, den natten :p








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0