Snart...

Hejsan !
Nu är det bara en dag kvar, sen är jag 22 år. Shit vad tiden går fort, å jag börjar känna mig gammal. Men äh, det är skoj med på nåt sätt. :) Fast aldrig lika kul längre å fylla år som när man var liten.. :)
Såå, idag blir jag firad av familjen faktiskt. Sitter å väntar på dom nu, Sarah är också här. Blir lite fika bara.. Synd jag inte har en balkong bara, så kunde man suttit ute. Firar mig idag istället, för imorron jobbar jag kväll, 13-21.30. Orkade inte byta dag med nån heller, tänkte att dom kan ju lika gärna komma idag.. :) Farmor kommer imorron förmiddag hon. Jaa.. Så har jag å Sarah varit å ätit på jensas, kebab blev det för mig idag. Eller jag åt, Sarah får ju inte äta hon på hela dagen, pga magen. Stackarn :S Men bara å hålla ut antar jag..
Hade en skittrevlig kväll igår också! Först satt vi i stadsparken, jag, Sarah, Camilla å Bärla. Så lite senare kom Stina och hennes kompis Dan. :) Kul å träffa henne igen! Å sen stötte vi även på Håkan och hans kusin, så kom dom å satte sig en stund med. Senare drog vi till lillpuben, å slutligen lobby. Skapligt med folk, men inte så mkt som det brukar tror jag. Vissa var väl på P&L, å vissa festar väl antagligen utomhus när det är så fint väder. Jag har iaf haft två kanonkvällar nu med massa underbart folk!
Kommer bilder senare ikväll, så håll utkik. ;)
Efter fikat idag vet jag inte vad som händer.. vill ha lite nya låtar i mp3n, så ska nog lägga in lite å sen ta en skön kvällspromenad kanske?
Men nu ska jag vara social med Sarah å vänta på dom, så vi hörs senare! :)
Tjarå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0